Спецпроєкти

Що люди думають про ранковий секс?


Ранок суботи або шоста година у вівторок. Ви чуєте будильник, вже час вставати, збиратись на роботу/навчання/нікуди не потрібно йти. А може замість того, щоб просто вставати з ліжка і починати новий день, зробити дещо приємне собі та людині поруч? 

Ми вже впевнені і знаємо, що сексуальність та сексуальне збудження у кожної людини виникає та проявляється по-різному. Саме тому ми провели опитування серед наших читачів та спробували з’ясувати їхню думку про ранковий секс: що подобається, що ні, як, коли та за яких обставин. 

Таня, 22
Коли як. Ставлюся до ранкового сексу по-різному. Іноді я сама ініціатор, а в інший день зовсім не хочеться. Головна умова – це взаємне бажання. Я розумію, що якщо мені хочеться сексу вранці, а йому – ні або навпаки, я не буду його просити чи ще щось таке. 

Костя, 23
Обожнюю. Це моє улюблене, чесно. Але не одразу, як прокинувся, – спочатку попити води, почистити зуби і тоді вже можна. Якщо це моя кохана, то я розумію, що хочу її завжди, і це класно. У інших випадках, ну… таке собі, не всі ми добре виглядаємо зранку. Взагалі перед роботою це те, що потрібно. Потім весь день почуваюся чудово. Ось вчора день на роботі пройшов класно, ну ви зрозуміли.

Аліна, 25
Не подобається. Мені просто неприємно від того, що він дивиться на мене, коли я невмита, нерозчісана. Я просто сама не почуваюся сексуальною у той момент. Ще якось сама атмосфера ранку мене не збуджує, вранці я хочу прокинутись, і секс – це якось зовсім не те, що в мене на думці. 

Юра, 24
У мене вранці немає зовсім бажання. Я розумію, що хочу дівчину і ще вчора ввечері ми займалися сексом, а вранці це якось… зникає. Один раз моя дівчина навіть запитала в мене, чому ми не займаємося сексом вранці. Ну  я їй чесно відповів, що не хочу. Я думаю, що це нормально. 

Аня, 25
Дуже люблю. Кава, круасан і секс зранку – моє улюблене поєднання. Ні, я не бачу жодної причини, чому б мені не подобався ранковий секс. 

Ігор, 24
Подобається, але якось я ніколи не можу це зробити. Звучить смішно, я знаю. Мені просто завжди здається, що моя дівчина цього не хоче, і я не продовжую.Вона дуже швидко збирається на роботу, а я так міцно сплю. Коли я прокидаюсь, її вже нема. У вихідні, хіба що. 

Як видно з відповідей, більшість опитаних позитивно ставиться до ранкового сексу. Як і у випадку зі звичайним статевим актом, головний критерій успіху – це взаємність. Коли ви відчуваєте, що ось тут і зараз – це те, чого вам обом хочеться, і ви чітко дали це зрозуміти одне одному. 

Кожна людина – унікальна, тим більше, коли йдеться про сексуальні бажання та вподобання. Якщо ви завжди хотіли, але вас зупиняв неприємний запах з рота або вам здавалося, що зранку ви не найсексуальніша людина у світі, – це нормально. Такі дрібниці можна легко вирішити: почистити зуби, привести зачіску до ладу, випити склянку води. У сексі і в стосунках є одна важлива деталь – обговорення та розуміння одне одного. А ще безпека  – нагадаємо про всяк випадок.   

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь