Спецпроєкти

Безкоштовне навчання для IT-підприємців з України та Європи: програма від Genesis, Meta й Amazon Web Services


Українська кофаундингова IT-компанія Genesis об’єднується з Meta для запуску StartUp Academy 2.0. Це безкоштовна міжнародна програма для топменеджерів і фаундерів технологічних бізнесів. 

Крім Meta, партнерами академії стали Amazon Web Services (AWS), AppsFlyer, інвестиційна компанія Horizon Capital і венчурний фонд Flyer One Ventures. 

Про програму

StartUp Academy 2.0 — це безкоштовна двомісячна онлайн-програма для ІТ-підприємців і С-level керівників щодо створення, управління та масштабування технологічного бізнесу.

Учасники зможуть стати частиною європейської ІТ-спільноти та побудувати міжнародні бізнес-звʼязки.

Програма охоплює різні етапи запуску та масштабування стартапу й включатиме такі модулі:

  • вибір бізнес-моделі;
  • розроблення стратегії;
  • побудова аналітики;
  • управління фінансами та залучення інвестицій;
  • підходи до маркетингу;
  • управління продажами та залучення партнерів;
  • менеджмент і розвиток команди стартапу. 

Серед спікерів – засновники та топменеджери бізнесів із екосистеми Genesis, компаній Meta, Amazon Web Services, Horizon Capital, Flyer One Ventures, AppsFlyer та інших. 

Протягом навчання учасники зможуть поспілкуватися з наставниками з компаній-партнерів проєкту, а також отримають від $10 000 до $100 000 кредитів від AWS на розвиток продукту.

Наприкінці програми фаундери отримають сертифікацію Meta Blueprint, позмагатимуться у пітчингу та зможуть залучити інвестиції від одного з фондів. 

Хто може взяти участь?

Учасниками Startup Academy можуть стати підприємці з України, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії, Молдови, Словенії, Боснії та Герцоговини, Сербії, Хорватії, Албанії, Чорногорії, Косово, Болгарії, Північної Македонії, Кіпру, Мальти, Грузії, Греції, Вірменії.

Для українських стартапів зарезервували 15% місць. 

Як і коли подати заявку?

Подати заявку можуть стартапи з уже реалізованими проєктами в напрямах електронної комерції, edtech, медіа та мобільних застосунків.

Дедлайн для реєстрації — 1 липня. Перші лекції розпочнуться наприкінці того ж місяця.

Подати заявку на участь та детальніше ознайомитися з програмою можна на сайті Startup Academy.

Раніше ми розповідали про те, що ІТ-школа Beetroot Academy надає стипендії на навчання українцям, які через війну втратили роботу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь