Спецпроєкти

Третина будинків Києва вже з теплом, половині киян повернули електропостачання – Кличко


Третина будинків Києва – вже з теплом. Половині киян повернули електропостачання. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Третина будинків Києва вже з теплом. Фахівці продовжують відновлювати опалення в столиці. Половина споживачів поки без електроенергії. Протягом дня енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів почергово – на 3 години», – повідомив Кличко.

Нагадаємо, після чергової атаки рф на українські міста 23 листопада була знову ушкоджена критична інфраструктура країни. В багатьох областях та містах зникла електрика, водо- та теплопостачання. У Києві та області світло станом на вчора було відсутнє у 70% користувачів.

В «Укренерго» пояснили, що українська енергосистема подолала найскладніший етап після останнього масованого ракетного удару з боку росії. Вже зараз працюють усі три українські атомні електростанції, що розташовані на неокупованій території. Через 1-2 дні вони мають вийти на свою нормальну планову потужність, і споживачів переведуть з аварійних відключень на планові графіки.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь