Спецпроєкти

Gulliver і LITOSVITA запускають серію безкоштовних лекцій із сучасної української літератури


ТРЦ Gulliver спільно зі Школою сучасної літературної індустрії та комунікацій LITOSVITA запускають серію безкоштовних лекцій із сучасної української літератури. Наразі заплановані дві події – 10 і 17 грудня. Які саме лекції можна послухати і як зареєструватися, розповідаємо в матеріалі.

Подробиці

10 грудня о 14:00 літературознавиця та редакторка видавництва «Темпора» Богдана Романцова проведе майстер-клас для тих, хто мріє або вже у процесі написання власної книги. Публіцистка порадить, як знайти цікаву історію для сюжету та що робити далі зі вже готовим рукописом. 

Більше про лекцію «Як і про що написати свою першу книгу» та реєстрація – за посиланням

17 грудня о 14:00 – лекція про must read з сучасної української літератури. Лекторка, головна редакторка видання The Ukrainians Богдана Неборак розповість, чому про любов наймилозвучніше написано українською, та поділиться списком блогерів та ресурсів, за якими варто слідкувати, щоб бути у курсі останніх новин зі світу нашого літпроцесу. 

Більше про лекцію «Сучасна українська література: must read» та реєстрація – за посиланням

«Ми помітили, що попит на освітні та культурні проєкти серед наших відвідувачів зростає. Люди дуже скучили за подіями у офлайні. Тому щасливі анонсувати нову літературну колаборацію з нашими партнерами – школою LITOSVITA. Експерти школи розкажуть, що почитати із сучасної української літератури, а молодим письменникам радимо послухати майстер-клас з написання власної книги», – коментує Катерина Жураківська, маркетинг-директорка ТРЦ Gulliver. 

Лекції відбудуться у просторі Лекторію на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А. Забронювати місце можна за посиланням.

Забронювати місце:

  1. Виберіть подію в календарі.
  2. Заповніть форму реєстрації та натисніть «Забронювати».

У разі відключення світла комплекс продовжує працювати за рахунок резервного живлення. Також для безпеки відвідувачів на території комплексу передбачено укриття, яке знаходиться на паркінгу Р-1 ТРЦ.

Раніше ми повідомляли, що ТРЦ Gulliver запускає мультимедійне шоу – от як потрапити безкоштовно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь