Спецпроєкти

«Мені потрібно стабілізувати організацію». Ілон Маск заявив, що очолюватиме Twitter до кінця року


Власник Twitter Ілон Маск заявив, що кінець 2023 року буде «вдалим часом», аби знайти нового керівника компанії. Про це повідомляє Bloomberg. 

Подробиці

У грудні користувачі Twitter проголосували за відставку Маска з посади голови компанії. Тоді він заявив, що дотримається результатів опитування.

«Мені потрібно стабілізувати організацію і просто переконатися, що вона знаходиться у фінансово здоровому стані», – зазначив Маск.

Він припустив, що ближче до кінця цього року «було б добре знайти когось іншого, щоб керувати компанією», бо до цього часу планує стабілізувати роботу Twitter. 

«Я подам у відставку з посади генерального директора, як тільки знайду когось достатньо дурного, щоб зайняти цю посаду! Після цього я просто керуватиму командами програмного забезпечення та серверів», – написав мільярдер.

Ілон Маск купив Twitter за $44 млрд і очолив компанію у жовтні 2022-го року. З  того часу він запровадив низку непопулярних нововведень: зокрема запропонував платну верифікацію, висунув ультимативні вимоги до співробітників, через що частина з них звільнилася. Через це щоденний прибуток Twitter впав на 40%: з компанії пішли провідні рекламодавці.

Раніше ми повідомляли, що витрати на рекламу у компанії Twitter скоротилися на 71% наприкінці року через спад рекламних інтеграцій.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь