Персиковий чи полуничний: нетривіальні рецепти глінтвейну до зими
Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI створив і випустив шалену новинку, яка заслуговує звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів, з якими можна створити оригінальний глінтвейн. Тепер українці можуть насолодитись неймовірним фруктовим букетом та обрати на полицях магазинів вино з чотирьох смаків для будь-якого настрою та події.
Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися та відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом?
Одним з найголовніших інгредієнтів класичного глінтвейну, безумовно, є вино. Вибір алкоголю може визначити смак і багатогранність напою. Розповідаємо, як правильно підібрати вино та відкрити новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.
Різноманіття та фруктові акценти
Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне. І, звісно, хочуть себе побалувати, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками. В цьому контексті фруктові варіації класики стають справжньою знахідкою. Саме під запит поціновувачів, які в пошуку нових відчуттів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.
Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації. Чотири смакові варіації напою, створених шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли чотири найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.
А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection.
Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів
Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:
Завдяки вину AZNAURI Peach смак глінтвейну набуде мармеладних нот з нюансами апельсинової цедри та персикового джему, а приємна солодкість вина позбавить вас від необхідності використовувати додатково мед для його приготування.
Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:
Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підійме настрій у холодний зимовий день. Ідеальна солодкість вина позбавить вас потреби в додаванні цукру або меду.
Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступні рецепти саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну божественного аромату, який ви полюбите з перших ковтків і не зможете забути. Аби підтримати баланс солодкості та розкрити смак вина на повну, не додавайте цукор або мед.
Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:
Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Ми пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI в одну незабутню зимову композицію, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry ще й коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави — AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує вас своєю багатогранністю. Збалансований солодкий смак дозволяє не додавати до напою цукор або мед.
Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:
Обираючи AZNAURI Fruit Collection для вашого глінтвейну, ви виходите за межі звичайного споживання напою. Це справжнє відкриття зимового сезону, новий рівень задоволення та смакового досвіду, яке чекає на вас. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігріваючого глінтвейну з AZNAURI Fruit Collection.
Бренд AZNAURI представлений у трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі вина та ігристі вина. Виготовляється на інноваційному сучасному заводі AKKERMAN DISTILLERY. Сьогодні AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні.
У категорії тихих вин має широку асортиментну лінійку найпопулярніших смаків з грузинських сортів винограду, преміальну серію сухих вин і яскраву солодку колекцію з додаванням фруктів.