Спецпроєкти

Кого з українських музикантів треба послухати вже сьогодні: версія Аліни Паш


У нашій рубриці «Нові обличчя» відомі українські музиканти та представники навколомузичної тусовки розповідатимуть про менш відомих колег, які незаслужено обділені увагою широкого загалу. Раніше свою версію представила група YUKO та Саша Варениця. Сьогодні ж про нових зірок розповість ще одна надія української музики, яка на пару з реперкою Alyona Alyona міняє уявлення про українську музику, героїня цьогорічного святкування Дня Незалежності — Аліна Паш. А за посиланням можна почитати наше інтерв’ю з Аліною.

WWWAAAVVVEEE

Мій друг та soulmate. Ще дуже юний та разом із цим неймовірно талановитий артист, що має свій впізнаваний саунд – суміш електроніки, соулу та навіть елементів класичної музики. В мене є два спільних треки з Вовою. Один увійшов до мого альбому «PINTEA: Misto», другий – до останнього альбому WWWAAAVVVEEE під назвою «3.0». Вважаю, що у Вови велике майбутнє. Він особливий музикант та артист з цікавим, незвичним візуальним стилем.

Zbaraski

Зовсім нове ім’я на українській сцені. Електроний продюсер зі Львова, що входить то творчої формації ZAVTRA. Johnny Zbaraski – справжній майстер вишуканого електронного соулу. На Заході таку музику ще називають футуристичний рнб. Це туже трендове звучання. Круто, що в Україні з’являється все більше музикантів, які створюють музику, що відповідає всім актуальним тенденціям.

Laud

Влад Каращук вже досить досвідчений артист. Але він ще дуже юний, тож має неабиякий потенціал. У Laud неймовірний вокальний тембр, який завжди вирізняється з-поміж інших. Laud співпрацює з поважним лейблом Enjoy Music, серед клієнтів якого є і Джамала. І пише музику з саунд-продюсером Morphom. Тож наразі в нього є все для розвитку та прогресу – талант, досвід та потужна команда.

CТАСІК

Стасiк – співачка з неймовірним магнетизмом! Вона інтригує, трохи лякає, та цим і приваблива. Стасік – це така гостро-соціальна реп-музика з авангардним відео і бітами та кількома шарами змісту. Вона на багатьох справила враження з виходом дебютного треку «Ніж». Тож зараз цікаво подивитися, як бути розвиватися її кар’єра надалі.

Fo Sho

Проєкт-сенсація 2019 року. Три сестри-афроамериканки – Бетті, Сіона та Міріам. Такого українська сцена ще не бачила! Fo Sho виконують хітовий та бадьорий рнб. Вони впевнено увірвалися до чартів з виходом відео на пісню «XTRA». Не знаю, чи є у Fo Sho продюсер, але сам концепт їхнього проєкту дуже цікавий та яскравий. Якщо Fo Sho будуть такі ж сміливі та зухвалі наживо, то наступного року на них чекає дуже насичене фестивальне літо!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь