Спецпроєкти

Знайди себе. 9 типів секспартнерів/-рок


Секс може бути приємним і не дуже, а іноді смішним або навіть дивним, коли не до кінця розумієш, що відбувається і чи насправді це можна назвати сексом. Хто ці люди, які назавжди залишаються героями наших історій про сексуальні факапи, а може, ми самі були одним із цих загадкових персонажів.

Балакучий/балакуча

Він/вона шепоче тобі на вушко про те, що хоче зробити з тобою у ліжку, який у тебе сексуальний вигляд і що в тобі змушує забути про все довкола. Ви цілуєтесь і якось незручно говорити, а він/вона постійно зупиняється, тільки щоб сказати, що думає про твої вуста/ваш поцілунок/що буде після нього. Складається враження, що він/вона коментує кожен свій рух. Розмови не припиняються і ти вже не можеш концентруватися на сексі, а слухаєш якусь історію, поки ви роздягаєтеся, бажання потрохи зникає, а він/вона все ще говорить…

Містер/міс самовпевненість

Ось ви вже роздягнені, і тут вона/він запитує, точніше, навіть не запитує, а акцентує увагу на своїй фігурі і який гарний у нього/неї прес, біцепс або які пружні сідниці, може запропонувати вам перевірити. А якщо в кімнаті ще й дзеркало, то його/її погляд буде саме там. Ви можете подумати, що людину цікавить ваше відображення або збуджує процес, але ні – він/вона дивиться на себе та свої незабутні рухи. Після завершення може ще нагадати вам, що сьогоднішня ніч була найкращою у вашому житті і цей секс ви запам’ятаєте надовго. Впевнені люди – це сексуально, жодних заперечень. А от самовпевненість – зовсім не те, що приваблює.

 

Прихильник/прихильниця обійм

Обійми після взаємного оргазму – неймовірно приємне відчуття. Але як щодо обіймів, від яких неможливо звільнитися? Вирішили пересунутися на інший бік ліжка або відвернутися до вікна, бо вже втомилися лежати в одному положенні? Навряд чи людина поруч вам це дозволить. Як вона/він витримає цю ніч без обіймів? Навіщо тоді взагалі було починати? І справді…

Щедрий/щедра на задоволення 

І ось ви наодинці, все начебто приємно і вас навіть дивує, як багато часу людина приділяє вашому задоволенню… Також ця щедра людина може спробувати нову вивчену техніку саме на вас або поділиться з вами новою покупкою із сексшопу. Але час іде, а він/вона продовжує здобувати оргазм для вас, здається, зовсім забувши про свій. А вам вже і не хочеться, бо незручно якось. Ви намагаєтесь спробувати зробити теж приємно, починаєте з поцілунку, але вас раптово зупиняють і ось ви знову мусите лежати й спостерігати за стараннями щедрої людини. Тут тільки два варіанти: попросити зупинитись (але наважитись важко) або просто отримувати задоволення. Колись це все ж таки закінчиться.

Фанат/-ка певних частин тіла

Припустімо, що ваш секс почався з масажу голови. Вочевидь, людині подобається ваше волосся. І це навіть приємно, адже воно у вас і справді гарне. Але через п’ять хвилин масаж вже трошки набридає, але ніяк не закінчується. Ще через 20 хвилин ви починаєте замислюватись, чи буде він/вона торкатись чогось, окрім вашої голови, чи на цьому і закінчиться?  Важко сказати, як правильно реагувати на такий досвід. Може, людина просто втомилася після роботи або замислилася про своє і трохи забулася… 

 

Спрінтер/-рка

Ми вже говорили про те, що передчасна еякуляція не визначає ваш рівень сексуальних навичок. Спрінтер/-рка може із цим не погодитись. Навіщо розтягувати і відмовляти собі в задоволенні отримати оргазм, коли так хочеться? Ви тільки почали, а вона/він вже ледве стримується, ви просто цілуєтесь, а людина навпроти важко дихає, стогне, може прикрикнути, коли ви торкнулись його/її руки. А що буде, коли ви торкнетеся вже не руки? Не факт, що ви зможете так далеко зайти. Ви тільки почали стягувати штани, а вона/він вже перестає важко дихати і дякує за ніч. 

Публічна фігура

У кафе, на роботі, в торговельному центрі, а може, ще підемо в театр? Ні, це не пропозиція, де провести наступне побачення. Це варіанти, де можна зайнятися сексом. Навіщо обмежуватися ліжком, якщо можна зробити це будь-де? 

Секс у публічному місці може стати приємним досвідом або бонусом у сексуальному житті. Але коли кожен ваш статевий акт відбувається на публіці, звичайне ліжко здається вже не таким нудним. Хоча це тільки ви так думаєте. Публічній особистості необхідні глядачі та визнання, хіба ви цього не розумієте?

Фетишист/-ка

Він/вона просить тебе зробити щось таке, від чого навіть порнозірка може бути в шоці. Може ще принести із собою костюм або елементи одягу, які запропонує вам одягти. Ще може мати із собою заготовлені фрази або сценарій, який необхідно відіграти. І можна було б відмовитись, але який тоді сенс? Що може збуджувати більше, ніж те, що вам запропонували зробити? Нічого. Принаймні не цю людину. Якщо вас це не влаштовує/не цікавить – взаємний оргазм навряд чи можливий. Ви, як то кажуть, not on the same page. 

Егоїст/-тка

Усе починається з поцілунку, потім він плавно переходить у дещо більше, і це дещо робите саме ви. А людина поруч вам ще підказує і каже, як йому або їй більше подобається. Через хвилин 10-15 ви вже трошки втомлюєтесь і виникає запитання: «А коли вже настане моя черга?». Ви вирішуєте трохи зачекати, але тут вже виникає інше запитання: «А він/вона взагалі пам’ятає, що я теж тут?». Відчуття після сексу таке, наче ви щойно після тренування або допомагали бабусі картполю садити. То тепер так почуваються після сексу? 

До якого типу належиш ти?

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь