Спецпроєкти

У Google Play виявили новий вірус, а у Львові відкрили банк продуктів: новини за тиждень, які ви могли пропустити


Ми зібрали для вас дайджест важливих новин України та світу за останній тиждень, які ви могли пропустити.

Світ

Білоруська спортсменка Христина Тимановська виставила на eBay свою срібну медаль, отриману на Європейських іграх у 2019 році.

Виробництво вин Франції у 2021 році може впасти на 25-30%, це стане історичним мінімумом. У Міністерстві пояснили, що до низької врожайності та виробництва призвели весняні заморозки.

Нідерландські фахівці з кібербезпеки виявили в Google Play новий вірус, який може красти паролі від банківських карток і криптовалютних гаманців.

Американка Вірджинія Джуфре подала до суду на молодшого сина Єлизавети ІІ британського принца Ендрю через те, що він неодноразово ґвалтував її, коли дівчині було 17 років.

Хакери зламали платформу на основі блокчейну Poly Network і вивели 600 мільйонів доларів у криптовалюті.

Джеймі Спірс, батько співачки Брітні Спірс, більше не є її опікуном, оскільки сам відмовився від цієї ролі. Це сталося після 13 років контролю над донькою.

Україна

Під час знімання рекламного ролика для Red Bull дрифтери пошкодили бруківку в центрі Києва.

Базовий закон про Дія City 11 серпня підписав Президент України Володимир Зеленський. Дія City має допомогти підняти частку IT-індустрії у ВВП України до 10%.

9 серпня у Львові відкрили банк продуктів для малозабезпечених осіб. Це перший продовольчий банк в Україні, де люди можуть безплатно отримати продуктовий пакет.

До українського нардепа й олімпійського чемпіона Жана Беленюка в Печерському районі Києва підійшли невідомі й намагалися спровокувати конфлікт. Ба більше, молодики викрикували щодо нардепа расистські висловлювання.

«Дія» допомогла викрити злочинну схему з оформлення кредитів на 300 тисяч гривень.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь